مراحل درخواست ویزا برای افراد خانواده یا ویزای B2

برای این کار نیاز به دعوتنامه نیست و فقط با یک متن ساده می توان کار را پیش برد. اصولا بهترین مرجع برای استفاده از اطلاعات مورد لینک زیر می تونه باشه :
http://travel.state.gov/content/visas/english/visit/visitor.html
در اینگونه موارد پیشنهاد میشه اسپانسر افراد خانواده نشد چون ممکنه کار وارد پیچ و تاب فراوونی بشه. پس پیشنهاد میشه افراد مورد نظر ضمانت لازم با آفیسر بدن که فقط قصد ویزیت دارن و برمیگردن . بهترین حالت مکن میتونه داشتن فرزند و یا شغل باشه که آتفیسر میتونه درواقع به اون استناد کنه و میتونه بپذیره که افراد فقط قصد ویزیت دارن و به کشور مبدا برخواهند گشت.
اولین مرحله تکمیل فرم DS-160 هستش که پس از تکمیل و اخذ Confirmation # میشه به واسطه A Number ایجاد شده ، نسبت به پرداخت $160 برای هر نفر اقدام کردو نهایتا تعیین زمان مصاحبه…
این مراحل هم میتواند توسط میزبان و هم می تواند توسط میهمان انجام شود. البته که هدف میهمان فقط یک ماه باشه ! اگه بیشتر باشه که میشه صابخونه ☺

برای دریافت و تکمیل فرم DS-160 از لینک زیر باید استفاده کرد.
https://ceac.state.gov/genniv/

© 2017 تمام حقوق این وب‌سایت، بر اساس مقررات کپی‌رایت، برای سایت ایرانیان آمریکا محفوظ است.

و همینطور لینک زیر میتونه کمک مفیدی باشه در این پروسه:
http://iran.usembassy.gov/

عضويت  در ایرانیان آمریکا
telgram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

چگونگی دریافت waiver

چگونگی دریافت waiver برای معافیت از فرمان اجرایی رئیس جمهور ترامپ

با توجه به سوالات زیادی که در رابطه با چگونگی دریافت waiver برای معافیت از ...

google-site-verification: googlecce377d486895c51.html