عضويت  در ایرانیان آمریکا

مراحل درخواست ویزا برای افراد خانواده یا ویزای B2

برای این کار نیاز به دعوتنامه نیست و فقط با یک متن ساده می توان کار را پیش برد. اصولا بهترین مرجع برای استفاده از اطلاعات مورد لینک زیر می تونه باشه :
http://travel.state.gov/content/visas/english/visit/visitor.html
در اینگونه موارد پیشنهاد میشه اسپانسر افراد خانواده نشد چون ممکنه کار وارد پیچ و تاب فراوونی بشه. پس پیشنهاد میشه افراد مورد نظر ضمانت لازم با آفیسر بدن که فقط قصد ویزیت دارن و برمیگردن . بهترین حالت مکن میتونه داشتن فرزند و یا شغل باشه که آتفیسر میتونه درواقع به اون استناد کنه و میتونه بپذیره که افراد فقط قصد ویزیت دارن و به کشور مبدا برخواهند گشت.
اولین مرحله تکمیل فرم DS-160 هستش که پس از تکمیل و اخذ Confirmation # میشه به واسطه A Number ایجاد شده ، نسبت به پرداخت $160 برای هر نفر اقدام کردو نهایتا تعیین زمان مصاحبه…
این مراحل هم میتواند توسط میزبان و هم می تواند توسط میهمان انجام شود. البته که هدف میهمان فقط یک ماه باشه ! اگه بیشتر باشه که میشه صابخونه ☺

برای دریافت و تکمیل فرم DS-160 از لینک زیر باید استفاده کرد.
https://ceac.state.gov/genniv/

و همینطور لینک زیر میتونه کمک مفیدی باشه در این پروسه:
http://iran.usembassy.gov/

adver1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

راه های مهاجرت به آمریکا

راه های مهاجرت به آمریکا

با توجه به اینکه تعداد زیادی از افراد بویژه از داخل ایران در رابطه با ...